lauantai 25. heinäkuuta 2015

Ilontuoja

On tullut käytyä kaikenlaisia kursseja ja tapahtumia kauneudesta, hyvästä olosta, intuitiosta, rohkeudesta, itsensä voittamisesta ja hyvän tuomisesta. Vuosia sitten piti kirjoittaa kiitoskirje elämälle kuvitellun kuoleman lähestyessä. Silloin sain tilaisuuden miettiä minkälaisen elämän haluan, minkälaisena ihmisenä haluaisin ihmisten minut muistavan, minkälaisin ajatuksin ja valinnoin halusin elämäni elää.
Haaveet olivat aika suuret, mutta pienin askelin, ajatus kerrallaan etenen.
Haluan säilyttää leikkisyyden, huumorin ja ilon tuomisen. Elämänmyönteisen asenteen, pilkkeen silmäkulmassa, hyväntahtoisuuden ja ymmärryksen, heittäytymisen hetkiin. Nurmikko antaa aika hyvät mahdollisuudet yllätysten luomisiin. Terveisensä voi välittää näinkin:)

tuntemattoman resepti kaikille

"Ota oma itsesi, kuori itsekkyytesi ja itsesäälisi. Poista epäystävällisten ajatusten ja onnettomien tunteiden siemenet, karsi kaikki ennakkoluulot ja murheet. Lisää tähän vankka usko, että elämä on elämisen arvoista, sekoita joukkoon hyvin ajatus siitä, että olet joku, korista huumorilla ja optimismilla. Makeuta rakkaudella. Lisää lopuksi luja päätös, elää täysillä päivän jokainen tunti, tulkoon mitä tahansa. Anna kiehua 365 päivää, koristele hymyllä ja ystävällisillä sanoilla. Tarjoile hyväntahtoisuuden ja rakkauden kera. Pane merkille vaikutus."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti