lauantai 25. helmikuuta 2017

Back home ja lumityöt


Olipahan lumityöt😊 nyt on takapiha täynnä käytäviä. Nuotiopaikka suorastaan kutsuu luokseen, miten onkin tämä talvi mennyt niin ettei olla ollenkaan nuotiopaikalla tulenloimussa istuskeltu. Mökillä jo harjoittelin nokipannukahvien keittämistä, miksikäs ei sopisi kotipihallakin tunnelmointiin.
Tuossa käytäviä tehdessä mietin taas sitä pihasaunaa, että miten oikein sijoittaisi tontille. Nuotiopaikan viereen, mutta niin että ilta-aurinkoa voisi ihastella sen terassilta ja samalla kumminkin niin että olisi suojassa ja omassa  rauhassaan kun saunan jälkeen vilvoitellaan penkillä. Haluaisin vielä niin etten veisi naapureilta näkymiä kokonaan auringonlaskuun.
Ja että minkälainen pohja, aika montaa mallia ollaan pyöritelty mielessä valmispohjista. Torin sivujakin käyty läpi, jos jollain olisi mieluisa hirsikehikkö myynnissä ja halvalla. En tiedä, voi olla pitkässä kuusessa koko juttu, mutta ihana fiilistellä valmiiksi.
Sauna ja pieni tupa, yövieraille nukkumatilaa, katos pihapöydälle ja tuoleille, vaakaikkuna saunaan että löylyissä istuessa voi  katsella, jälleen siihen auringonlaskuun tai miksi ei nousuunkin. Saunalta katettu polku nuotiopaikalle. En kestä, haluaisin heti😊

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti