maanantai 29. heinäkuuta 2013

Nuotiolla

Järjestin hyvälle ystävälle yllätyksen viikolla ja varasin läheltä, joen varresta, rantasaunan ja grillipaikan illaksi. Yllätys oli täydellisen onnistunut ja hyvä mieli molemmilla meillä. Käteen jäi muutakin, inspiraatio nuotiopaikasta. Täytyi toimia. Piti saada valmiiksi ennen alkuiltojen pimeitä.

Seuraavana päivänä tilasin sepeliä. Kaksi päivää kärräsin ja fiilistelin. Kiven ja maarajan yhtymäkohtaan laitoin suodatinkangassuikaleet ja sepeliä päälle joitain senttejä. Sepelöin kivien ulkoreunatkin että pysyisi siistinä eikä horsmat kasvaisi kivien väleistä. Epäilen kyllä, tämän tontin rikkaruohot on sen verran sitkasta sorttia että kyllä ne sieltä vielä läpi pukkaa. Senkin vuoksi ikuistin heti valokuvin, kun näyttää vielä hyvältä :)

Paikallisen sorafirmaan soitin (kun niillä on kuorma-autoja) että löytyiskö jonkun vajan takaa käytöstä poistettua kuorma-auton vannetta. Meni tunti ja toivat kotiovelle. Kävin pyöräretkellä ja  jätin konttorin pöydälle kahvipaketin ja pullaranssin, kiitokseksi ystävällisyydestä ja apualttiudesta. Kyllä maalla on mukavaa.

Nuotioihanuus piti korkata, ja ketkä sen paremmin kruunaa kuin naapurit. Tässä se nyt olisi. Odotan syksyn pimeitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti