sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Laattamestari


 So happy. Laatoitus valmis. Laskin laattamenekin väärin ja nyt sitä jäi reilu 10 neliötä. Suunnittelun alla kasvimaa, sen rajauksiin ja käytäviin ne uppoaa.


 Havualue selviytyi talvesta. Timanttituijissa vähän rusketusta, lamoherukat ihan villinä. Kiinankatajat kyllä taisivat kuolla, pitää miettiä alanko niitä enää elvyttää jossain pihan nurkassa. Kivisydänkin harjattu puhtaaksi. Aika hyvällä mallilla takapiha. Terassipuiden menekkiä pitää vähän laskeskella että saisin ne tilattua ja nikkaroitua vielä yhden portaan kiertämään terassia.


 Ojantörmän kanssa ei nyt hätäillä. Touhuilen muun pihan kanssa alkukesän ja mietin myöhemmin miten ratkaisen tuon tulvan tuoman hässäkän.

 Grillialueen taimet näyttäisivät olevan nupuillaan. Pärjäsivät nekin talven yli.

Kompostialueen reunalle laitoin turveharkot jotka olin varannut ojan pientareelle. Kun vielä keksisin mitä siihen istutan... avomaan kurkun... Kompostin takareunalle pitää istuttaa vielä jotain pensasta lisää niin naapureilla ei mene hermot näkymään:)

Ensimmäiset kukat tälle kesää tulivat viime kesänä siementäneistä valkoisista orvokeista. Seuraava kukkija taitaa olla unikko.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti