keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Pihalta sisälleTalvi ei ole ikuna ollut juttuni. Hammasta purren ja hytisten siitä on kuitenkin selvitty. Viime talvena tapahtui ihme ja huomasin hiihtäväni, lähteväni ihan vapaaehtoisesti ladulle. Ja ostaneeni sukset, kahdet, molemmille tyyleille tietysti. Kun lumi tulee, nähdään oliko se unta vai jatkuuko :) Jotta kaikki ei olisi lumen varassa, tai jos vaikka hiihtouni loppuu on oltava toinenkin harrastus, johon kylmiä hytiseviä ilmoja voi paeta. Harrastaa mieluiten sohvan nurkassa, vilttien alla, takkatulen ääressä. Ei tullu muuta mieleen kuin...

sisustaminen, kaikki höyrähtää sisustamiseen, en halua höyrähtää, mennään maltilla. Se on aina ollut juttu johon olen satsannut vain välttämättömän. Tästä uudesta ihanasta kodista puuttuu onneksi vielä vaikka mitä ja voin onneksi vielä hyvällä omallatunnolla tovin sisustella, hiljakseen harkita ja tunnustella mitä koti kaipaa. Olen ollut kuulevinani että olohuoneen ja keittiön ikkunat kaipailevat verhoja. Odotan päivää kun tajuan minkälaiset verhot meille tahtovat tulla.

2 kommenttia:

 1. Voi! Uudessa kodissa on parasta juuri se, että voi rauhassa suunnitella ja miettiä mitä haluaa. Ei kannata kiirehtiä, hiljaa hyvää tulee, suorastaan priimaa.

  Ps: Minä olin kuvia katsellessani kuulevinani, että keittiösi kuiskisi pitävänsä laskos- tai valelaskos kapasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä keittiön verhoista, ja semmoset tavalliset olohuoneeseen. Kunhan vaan sopiva kuosi kävelisi vastaan 😊

   Poista